Soutěž s Harry Potterem (proběhlo)

31.08.2019 10:03

Jste fanoušky knih o sympatickém čaroději s jizvou na čele? Pak čtěte pozorně dál! Připravili jsme totiž pro naše mladé čtenáře soutěž o skvělé ceny. A to není všechno! Tři vylosované výherce vyhlásíme na zábavném odpoledni, které bude celé ve stylu Harryho Pottera. Všichni návštěvníci se mohou těšit na několik soutěžních stanovišť a připravený fotokoutek. Každý, kdo přijde v tematickém kostýmu, si může vybrat placku se znakem bradavické koleje.

Výherci celé soutěže budou tři, ale ani ostatní soutěžící nepřijdou zkrátka! Mimoto, že si mohou užít kouzelné odpoledne, dostanou na svůj dopis odpověď z Bradavic.  

Soutěž probíhá: 1. 9. - 18. 10. 2019

Slavnostní vyhlášení vítězů a kouzelné odpoledne: 31. 10. 2019, Knihovna pro děti a mládež (Vápenice 9)

Soutěžní podmínky: 

  1. soutěžící musí splnit v termínu soutěžní úkol (viz níže)  
  2. soutěžící musí být v době ukončení soutěže čtenářem prostějovské knihovny s platnou registrací
  3. soutěžit mohou čtenáři do 18 let,

Soutěžní úkol: 

Také jste někdy přemýšleli o tom, jaké by to bylo stát se studentem čar a kouzel v prestižní bradavické škole? Popusťe uzdu fantazii a napište nám dopis o tom, jak byste prožili první den ve škole. Do jaké koleje byste chtěli patřit, s kým byste se rádi kamarádili, jaké dobrodružství z knihy byste chtěli zažít a na který předmět se těšíte nejvíc. A to nejdůležitější, určitě nám napište, co byste v Bradavicích zlepšili a proč.

Délka textu max. A4. Dopis vložte do obálky a nejpozději 18. 10. 2019 jej přineste do  Knihovny pro děti a mládež (Vápenice 9), kde ho předáte Soví poště (dopisy poslané mailem, nebo Českou poštou nebudou zařazeny do slosování). Na obálku napište tuto adresu:

Vážená paní

Henrieta Hopírková

Odd. pro bradavické inovace

Škola čar a kouzel v Bradavicích

 

Henrieta Hopírková si všechny dopisy pozorně přečte a nejzajímavější nápady týkající se zlepšení provozu školy přednese na bradavickém zasedání. Každý, kdo splní soutěžní podmínku a napíše nějaký nápad na zlepšení, dostane z Bradavic dopis s poděkováním.