SOUTĚŽ - Letní čtenářská výzva 2020

01.07.2020 08:41

S Letní čtenářskou výzvou můžete soutěžit o knižní ceny

Přemýšlíte, co budete v létě číst? Nechte se inspirovat při výběru letní četby a získejte možnost vyhrát zajímavé ceny! Připravili jsme pro vás deset více či méně konkrétních kritérií, pomocí kterých si můžete knížky vybrat.

Vypůjčením a přečtením knih budete postupně Letní čtenářskou výzvu plnit. Jednu knížku si vyberete například na doporučení kamarádů či knihovnice, druhou ze žánru young adult, jiná bude mít v názvu nebo na obálce dům a další si zvolíte ze žánru sci-fi nebo fantasy. Vybrat si můžete také knížku, kterou přečtete za jediný den, nebo i komiks.

To jsou jen příklady. Kdo si v průběhu července a srpna půjčí a přečte alespoň šest knih, které vyhovují desíti kritériím Letní výzvy, bude zařazen do slosování o knižní ceny. Pracovníci knihovny Vám mohou razítkem potvrdit přečtení nejvíce dvou knih (nebo také e-knih) v průběhu každého týdne. A samozřejmě vám také rádi pomohou knihy podle daných témat najít.

Formulář pro vyplňování výzvy najdete ke stažení níže. Nebo si jej můžete vyzvednout přímo v knihovně na dospělém oddělení, kde potom vyplněné archy také odevzdávejte.

Soutěž uzavřeme s koncem prázdnin a poté vylosujeme tři výherce, kteří získají dárkový balíček. Na malou odměnu v podobě placky a záložky se však může těšit každý soutěžící.

 Formulář Letní čtenářské výzvy ke stažení 

Zadání výzvy a  náhled  formuláře:

Úplná pravidla soutěže:

·         letní čtenářská výzva začíná 1. 7. 2020 a končí 31. 8. 2020

·         do výzvy se mohou zapojit pouze registrovaní uživatelé Městské knihovny Prostějov

·         pro splnění výzvy je potřeba přečíst minimálně 6 knih, vyhovujících uvedeným kritériím, které si  vypůjčíte v knihovně

·         knihovnice Vám každý týden může potvrdit přečtení nejvíce dvou knih (e-knih)

·         všechny knihy s výjimkou bodu č.4 a č. 9 musí být beletrií

·         jednu knihu nelze použít pro splnění více zadání

·         vyplněné archy odevzdávejte v Městské knihovně Prostějov

Každý soutěžící dostane placku.
Tři vylosovaní budou odměněni zajímavou knižní cenou.