Soutěž s Jazykovou školou Lingua Centrum Prostějov

07.01.2019 18:44

Potřebujete rychle zvýšit svou jazykovou úroveň? Chystáte se na zahraniční cestu, připravujete se na maturitu, nebo se zkrátka chcete zlepšit v cizím jazyce? Využijte skvělou příležitost právě teď!

Ve spolupráci s Jazykovou školou Lingua Centrum Prostějov jsme si pro naše čtenáře připravili soutěž na Facebooku o dárkový balíček, jehož součástí je poukaz na pololetní jazykový kurz (únor - červen) v hodnotě 3 390 Kč!***

Stačí, když na facebookové stránce Měk Prostějov odpovíte do komentářů správně na dvě soutěžní otázky a výhra může být Vaše. Soutěžit mohou pouze čtenáři Měk Prostějov s platnou registrací!

Soutěž probíhá od 17. 2. – 21. 2. 2019. Ze správných odpovědí vylosujeme v pátek 22. února jednoho výherce.

Podmínky soutěže:

  1. Správná odpověď na obě soutěžní otázky do komentáře pod příspěvek na facebookové stránce Měk Prostějov.
  2. Platná registrace v Měk Prostějov (kontrola při přebírání výhry).

Soutěžní otázky:

  1. Kde v Prostějově sídlí Jazyková škola Lingua Centrum? (ulice a číslo popisné)
  2. Můžete si v knihovně půjčit knihy i v dvojjazyčné verzi (souběžně čeština-cizí jazyk), nebo pouze knihy v originálním jazyce (angl, fr, šp, ru, něm, it)?

Soutěžit můžete zde: www.facebook.cz/knihovnaprostejov

Nápověda:

  1. Lokaci Jazykové školy Lingua centra zjistíte na: www.lingua-centrum.cz.
  2. Zda půjčujeme i dvojjazyčné knihy zjistíte v našem katalogu: 1url.cz/MMGo3.

Soutěž není žádným způsobem provozována, sponzorována nebo spojena s Facebookem a Facebook za ni neručí. Informace poskytnuté v rámci soutěže poskytuje účastník pořadateli, nikoli Facebooku.

***Kurzy probíhají v odpoledních hodinách (po-čt). Čas, jazyk, úroveň jazyka si můžete vybrat z dostupné nabídky Jazykové školy Lingua Centrum Prostějov. Výherce se pak obrátí na  koordinátorkou výuky Bc. Karolínou Šídlovou v kanceláři školy, tel.: 737 342 215, která mu pomůže se zapsáním na vybraný kurz.

Dárkový balíček dále obsahuje triko Jazykové školy Lingua Centrum, 3x placku, záložku a knihu v anglickém originále (výběr ze tří titulů).