Soutěž pro děti s Dobrodruhem Timem

29.08.2020 12:31

Knihovna pro děti a mládež připravila pro své čtenáře další zajímavou soutěž! Díky spolupráci s nakladatelstvím CREW se můžete v knihovně vydat na kouzelné knižní dobrodružství a hrát o skvělé ceny. Soutěž je postavená na francouzském komiksu pro děti Dobrodruh Timo od Johnatana Garniera (pro děti od 6 let). Na databázi knih má kniha hodnocení 93%.

Ptáte se, kdo je Timo? Je to malý zvídavý chlapec, který ve své vesnici přečetl všechny knihy. A tak mu nezbývá než vyrazit na vlastní dobrodružství plné nebezpečí, záhad a přátelství. Jak začít hrát? Je to jednoduché. Na oddělení pro děti a mládež si u knihovnice vyzvednete slepou mapu a můžete začít soutěžit. Otázky ohledně soutěže vám naše knihovnice ochotně vysvětlí. 

Každý dobrodruh, který splní všechny úkoly, dostane od knihovnic zajímavou odměnu (drobnosti s tematikou Tima). 

S nakladatelstvím CREW, které akci pořádá, můžete zároveň soutěžit o komiks z jejich produkce CREW KIDS dle vašeho vlastního výběru. 

Pokud chcete soutěžit o komiksy z nakladatelství CREW, vyfoťte se s hotovou mapou a zašlete ji s krátkou příhodou o tom, jaké bylo vaše největší dobrodružství v životě na pexova@crew.cz. Do předmětu emailu uveďte "Dobrodruh Timo" a měsíc, ve kterém soutěžíte (např. Dobrodruh Timo - srpen 2020). Uveďte své jméno a adresu + název titulu z produkce CREW KIDS, který byste chtěli získat. Každých 14 dnů vylosují vítěze, kterého kontaktují emailem. Všechny fotky budou zveřejněny na FB stránce CREW KIDS

Začátek soutěže: pondělí 10. srpna 2020

Konec soutěže: pondělí 30. listopadu 2020

Neváhejte a vydejte se s námi za dobrodružstvím!