Facebooková soutěž - Kurz kresby pravou hemisférou (proběhlo)

30.08.2019 11:27

Chcete se naučit kreslit, ale stále pochybujete o svých tvůrčích schopnostech? Vyzkoušejte osvědčenou metodu na víkendovém Kurzu kresby pravou hemisférou a přesvědčte se, že i vy umíte malovat!

Kurz se koná o víkendu 26. – 27. října 2019 v Prostějově pod vedením zkušené lektorky z ateliéru Mozaika, kde se výuce kreslení touto metodou věnují již 15 let. Více o kurzu zde: 1url.cz/HMcHw

Připravili jsme pro Vás soutěž na Facebooku knihovny o slevový poukaz v hodnotě 500,- na víkendový Kurz kresby pravou hemisférou. Stačí, když v období 11. - 22. října napíšete do komentářů odpověď na dvě jednoduché soutěžní otázky:

  1. Jak se jmenuje jedna z prvních lektorek v ČR, která začala vyučovat kreslení „pravou“ mozkovou hemisférou?
  2. Jakou máte vzpomínku na hodiny výtvarné výchovy ve škole?

Z komentujících, kteří splnili soutěžní podmínku (odpovědět na dvě soutěžní otázky do komentářů na Facebooku knihovny) vylosujeme 1 výherce, který získá slevový poukaz. Výherce zveřejníme opět v komentářích u soutěžního příspěvku.

Facebook knihovny: @knihovnapv (odkaz: 1url.cz/zMcJK)

Nápovědu najdete na webu ateliéru Mozaiky, hlavní strana, článek Víkendové kurzy kreslení (odkaz: 1url.cz/6McHE)

Samotný kurz stojí 2 000,- Kč. Se slevovým poukazem tak získáte 25% slevu na 18 hodin výuky.

Soutěž není žádným způsobem provozována, sponzorována nebo spojena s Facebookem a Facebook za ni neručí. Informace poskytnuté v rámci soutěže poskytuje účastník pořadateli, nikoli Facebooku.

V případě zapojení se do soutěže automaticky souhlasíte, že v případě výhry zveřejníme vaše jméno, příjmení a odkaz na facebookový profil Městské knihovny Prostějov - @knihovnapv.