Pravidelné prázdninové akce v knihovně pro děti a mládež (proběhlo)

24.07.2021 10:24

Dochází vám nápady, jak v pracovních dnech zabavit vaše ratolesti? Nasměrujte děti do knihovny nebo přijďte s nimi. V pondělky, středy a čtvrtky je totiž na oddělení pro děti a mládež o zábavu postaráno! Prázdninové akce jsou určené nejen pro čtenáře knihovny, ale i pro návštěvníky z řad veřejnosti. Vstup je zdarma.

pondělky | PIZZA KVÍZ | 11.00–11:45 h

Na začátku týdne je třeba pořádně nastartovat mozkové závity. Proto každé prázdninové pondělí v 11 hodin začne soutěž v luštění hádanek, křížovek a kvízů. Ze správných odpovědí pak vylosujeme výherce, který dostane čerstvou pizzu od pizzerie Pizza Pohoda.

 

 

 

 

 

 

 

 

středy | DESKOHRANÍ | 10.00–16.00 h

Ve středu se u nás pobaví nejen děti, ale i rodiče. Přijďte si zahrát deskové hry a užít si společnou zábavu. Čeká vás pestrý mix her různého druhu. Ať už máte malé nebo větší děti, pro všechny se najde ta pravá hra. Nemusíte se bát zdlouhavého studování pravidel. Vybranou deskovku vám knihovnice ráda představí, vysvětlí pravidla a pomůže s první hrou

Ty, které se vám zalíbí, si můžete poté kdykoliv zahrát i při běžné návštěvě knihovny. Pro čtenáře zde máme celoročně k dispozici 65 deskových her a nabídku pravidelně rozšiřujeme.

 

 

 

 

 

 

 

 

čtvrtky | TVOŘIVÁ DÍLNA | 10.00–12.00 h

Každé letní čtvrteční dopoledne budeme společně vyrábět dárečky, upomínkové předměty a další drobnosti z papíru a přírodních materiálů. Tvořivá dílna je vhodná nejen pro větší děti, ale i pro předškoláky.

 
 
 

 

 

 

 

 

 

NOVINKA - KNIŽNÍ BAZAR (celoročně)

V knihovně pro děti a mládež si nově můžete ZDARMA vybrat knížky pro děti nebo si koupit za pouhé dvě koruny dětské knihy vyřazené z knihovního fondu. Bazar se nachází v zadní části knihovny. 

Máte doma knihy, kterým vaše děti už odrostly? Přineste je do našeho bazaru na výměnu a třeba si vyberete jiné. Přijímáme i dětské časopisy (zachovalý stav). 

***

Letní počasí může být jako na houpačce, ale v knihovně je příjemně vždycky. U nás se schováte nejen před horkem a deštěm, ale hlavně před nudou. Tak přijďte, těšíme se na vás. :)